Typ nemovitosti
Nerozhoduje
domydomy
domybyty
domypozemky
domykomerční nemovitosti
domyostatní nemovitosti
Typ nabídky
Nerozhoduje
Prodej
Pronájem
Kraj
Nerozhoduje
Karlovarský kraj
Plzeňský kraj
Jihočeský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Zlínský kraj
Hl. město Praha
Olomoucký kraj
Královéhradecký kraj
Pardubický kraj
Jihomoravský kraj
Vysočina
Středočeský kraj

Byt na prodej, 2+kk, Montesilvano, Itálie -

3 875 000 Kč (za nemovitost) Cena včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, při rychlém jednání možná sleva!!!

Byt na prodej / 2+kk / 60 m2 - Byty na prodej typu 2+kk za nabídkovou cenu 3 875 000 Kč. Vybraná nemovitost - 2+kk. Typ vlastnictví osobní. Plocha nemovitosti je 60 m2.

Nabízíme splnit si sen o životě u moře v našem jedinečném apartmánu v Montesilvanu. S výjimečnou polohou jen 150 metrů od mořského pobřeží a 12 km od letiště Pescara. Tento prostorný byt 2+kk o velikosti 60 m2 nabízí prostorné pohodlné bydlení, ale i prostornou terasu k apartmánu pro relaxační chvíle. S výborným rozvržením a nedávno zrekonstruovaný poskytuje ideální prostor pro život u moře. Nemovitost se skládá z velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem a východem na malou terasu zastřešenou příjemnou dřevěnou střechou, dále ložnice s východem na stejnou terasu, šatny a koupelny se sprchovým koutem s WC. Dům je v dobrém vnitřním stavu po rekonstrukci, má nezávislé topení, klimatizaci, pancéřové dveře, PVC okenní rámy s dvojitým zasklením a podlahy z kameniny s dřevěným efektem. K nemovitosti patří parkovací stání v oploceném dvoře bytového domu. Umístěný v prestižní ulici via Lazio v blízkosti všech potřebných služeb, tento byt je skvělou investicí do vaší budoucnosti. Jsou zde velice nízké náklady na bydlení a to 45€ měsíčně. Nezmeškejte příležitost vlastnit toto jedinečné přímořské útočiště. Zavolejte nám hned teď a staňte se majitelem této výjimečné nemovitosti! Montesilvano je v létě velmi žádanou destinací, ale zdejší místní obyvatelé zde žijí po celý rok. V okolí naleznete supermarket, bary, restaurace a mnoho dalšího. Tato oblast je plná zábavy nejen v létě, ale i v zimních měsících. V případě že budete chtít pronajímat poradíme, jak máme více možností buď přes platformy booking.com a Airbnb. Nebo s pomocí naší agentury. A co víc, město Pescara je jen 5 km daleko s moderním centrem plným obchodů, barů a restaurací. Celý region Abruzzo, kde leží Pescara, nabízí nejen písčité pláže, ale také hory v dosahu hodiny cesty, kde si můžete užít zimního lyžování. A to není vše! Máme pro vás několik dalších atrakcí v blízkosti, jako jsou krásné ostrovy Isole Tremiti, restaurace Trabocchi sul mare přímo na moři, vodní park Onda blu a outlet Citta Sant Angelo. Navíc, letiště Pescara je jen 12 km daleko a nabízí přímé lety do mnoha destinací včetně Krakova, Prahy, Sardinie, Milána, Londýna a dalších. V ceně jsou zahrnuty provize, DPH, notářské poplatky a daň z převodu nemovitosti. Pomůžeme jak jazykově, tak právně, a poskytneme vám i poprodejní servis ( přihlášení na energie , odpady a roční daň z nemovitosti ) Do této lokality jezdím již 6 let a vlastním také apartmán a trávím zde mnoho času. Mám zde kontakty na solidní firmy na rekonstrukci, tudíž koupí vašeho apartmánu naše spolupráce nekončí a můžu vám kdykoliv se vším pomoct či poradit. S námi je váš nákup nemovitosti bezpečný a spolehlivý. Můžeme dát kontakty na mnoho spokojených klientů, kteří si již užívají krásy Itálie. Naše dlouholetá zkušenost a spolehlivost znamená, že vás budeme provázet celým průběhem nákupu vaší nemovitostí. S námi objevíte pohodlný a bezpečný nákup za poznáním Montesilvana a dalších okolních měst Těším se na Vás v Montesilvanu.

Cena
3 875 000 Kč
Poznámka k ceně
při rychlém jednání možná sleva!!!
Poplatky
včetně poplatků
Provize
včetně provize
Právní servis
včetně právního servisu
Cena k jednání
ne
Dispozice
2+kk
Užitná plocha
60 m2
ID nabídky
22003
Aktualizace
14.04.2024
Aktivní dní
14
Forma vlastnictví
osobní
Typ budovy
smíšená
Stav
velmi dobrý
Vybavení
ano
Parkování
ano
Topení
ústřední plynové
Voda
dálkový vodovod
Podlaží
3
Podlaží celkem
3
Plyn
plynovod
Odpad
veřejná kanalizace
Balkón
ano
Bazén
ne
Stavba
smíšená
Sklep
ne
Patro
3
Garáž
ne
Lodžie
ne
Parkování
ano
Terasa
ne
Nízkoenergetický
ne
Plocha balkónu
6
Náklady na bydlení
1 150
Elektřina
230V
Výtah
ano
Energetická nárocnost budovy
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky
c. 264/2020 Sb.
Hypotéka
ne
Umístění objektu
klidná část obce
Míst k parkování
1
Komunikace
betonová
asfaltová
Telekomunikace
kabelová televize
Doprava
autobus
vlak
dálnice
MHD
silnice
Aktivní
ano

poptat nemovitost

Odesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů

Richard Lorykrealitní makléř

loryk@reality-proradost.cz

REALITY PRORADOST s.r.o.

Vídeňská 1014/18b, 63900, Štýřice

REKLAMA

spočítejte si svou hypotéku

svou hypotéku si právě počítá % zájemců

měsíční splátka

- Kč

Při úroku - % p.a.

Mám zájem o hypotéku

Odeslat ke kalkulaci

zpět na kalkulačkuOdesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů
REKLAMA
REKLAMAHeimstadenHeimstadenHeimstaden
spočítat
hypotéku