Typ nemovitosti
Nerozhoduje
domydomy
domybyty
domypozemky
domykomerční nemovitosti
domyostatní nemovitosti
Typ nabídky
Nerozhoduje
Prodej
Pronájem
Kraj
Nerozhoduje
Karlovarský kraj
Plzeňský kraj
Jihočeský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Zlínský kraj
Hl. město Praha
Olomoucký kraj
Královéhradecký kraj
Pardubický kraj
Jihomoravský kraj
Vysočina
Středočeský kraj

Pronájem bytu, 4+kk, Praha 1 - Nové Město

Praha 1 - Nové Město, 11 000, Krakovská 2126/5a

68 000 Kč (za měsíc) Cena včetně poplatků, poplatky ve výši 11.000 Kč domovní poplatky (2.500 Kč) + elektřina (2.500 Kč) + a plyn (6.000 Kč)

Pronájem bytu / 4+kk / 214 m2 - Pronájem bytů typu 4+kk za nabídkovou cenu 68 000 Kč. Vybraná nemovitost - 4+kk se nachází v městské části Praha 1. Typ vlastnictví osobní. Plocha nemovitosti je 214 m2. Dostupné od 01.04.2024.

Rádi bychom vám představili jeden nádherný a jedinečný byt v centru Prahy. V jednom z klasických činžovních domů se majitelé rozhodli pro odvážnou a velkorysou rekonstrukci posledního patra, ze které se vám bude tajit dech. Byt je koncipovaný jako 4+KK, má opravdu velkorysou rozlohu 214 m² a k tomu ještě úchvatnou terasu o rozloze 12 m². Za vstupními dveřmi bytu se nachází menší chodba a posuvné dveře do hlavního prostoru bytu, což je velký obývací pokoj s kuchyní a terasou. Kuchyň je plně vybavená, nechybí zde myčka, trouba, mikrovlnná trouba a velká lednice. Do obývacího pokoje se vejdou všichni vaši kamarádi, celá rodina, tým kolegů, nebo třeba knihovna. Celý prostor je plný přirozeného světla, díky přiznaným trámům a krásné podlaze je i nevybavená místnost útulná a má skvělou atmosféru. Jelikož se jedná o podkrovní byt, klimatizace je v obývacím pokoji a na střešních oknech rolety "blackout", takže se tu budete cítit dobře v parných létech. Terasa bytu je naprostým klenotem. Máte z ní výhled na pražský hrad a vlastně na takřka celou Prahu. Každé ráno můžete u kávy počítat, zda je Praha opravdu stověžatá a budete mít dobrý přehled, co se ve které věžičce zrovna děje. Byt má celkem tři samostatné pokoje, prostorné, světlé, se stejně příjemnou atmosférou a světlem jako v hlavním obývacím prostoru, a šatnu. Další úložné prostory jsou k dispozici na spojovací chodbě, která je také příjemně světlá díky střešním oknům po celé délce chodby. Velkorysé jsou i koupelny. Jedna je vybavená vanou, druhá má kromě vany i oddělený sprchový kout a dvě umyvadla. Ani zde nechybí okna. Koupelny tohoto bytu jsou opravdu jedinečné, zpříjemní vám start do každého dne a večer budou zase místem, kde můžete konečně vypnout a doslova ze sebe smýt starosti dne. Dále jsou v bytě dvě samostatné toalety, a technická místnost, kam je po dohodě možné dodat ještě pračku a sušičku. Teplo a teplou vodu zajišťuje vlastní plynový kotel. Byt se nachází v posledním, šestém patře s výtahem. Na patře je jen jeden soused, takže budete mít svůj klid a naprosté soukromí. Zajištěno je samozřejmě i parkování. K bytu náleží jedno kryté parkovací místo ve dvoře a otevírání brány ovládáte jednoduše z telefonu. Byt je volný od prvního dubna a rozhodně stojí za prohlídku. Nájem je 68 000,- měsíčně. Poplatky 11 000,- měsíčně (2.500 kč domovní poplatky, 2.500 Kč zálohy za elektřinu, 6.000 Kč záloha na plyn). Pojďte bydlet do bytu, který vás na první pohled ohromí, na druhý nadchne a na ten třetí si vás omotá kolem prstu

Cena
68 000 Kč
Poznámka k ceně
poplatky ve výši 11.000 Kč domovní poplatky (2.500 Kč) + elektřina (2.500 Kč) + a plyn (6.000 Kč)
Poplatky
včetně poplatků
Dispozice
4+kk
Plocha podlahová
214 m2
Užitná plocha
214 m2
Terasa
ano
ID nabídky
03061
Aktualizace
29.02.2024
Forma vlastnictví
osobní
Typ budovy
cihlová
Stav
velmi dobrý
Vybavení
ne
Parkování
ano
Podlaží
7
Stavba
cihlová
Patro
7
Parkování
ano
Terasa
ano
Výtah
ano
Energetická nárocnost budovy
C - Úsporná
Podle vyhlášky
č. 78/2013 Sb.
Rok výstavby
2 015
Datum nastěhování
01.04.2024
Doprava
MHD
Aktivní
ano

poptat nemovitost

Odesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů

Alena Unzeitigovárealitní makléř

alena@mysakreality.cz

Michael Děd

Pod Slovany, 12800, Praha 12

REKLAMA

spočítejte si svou hypotéku

svou hypotéku si právě počítá % zájemců

měsíční splátka

- Kč

Při úroku - % p.a.

Mám zájem o hypotéku

Odeslat ke kalkulaci

zpět na kalkulačkuOdesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů
REKLAMA
REKLAMAHeimstadenHeimstadenHeimstaden
spočítat
hypotéku