Typ nemovitosti
Nerozhoduje
domydomy
domybyty
domypozemky
domykomerční nemovitosti
domyostatní nemovitosti
Typ nabídky
Nerozhoduje
Prodej
Pronájem
Kraj
Nerozhoduje
Karlovarský kraj
Plzeňský kraj
Jihočeský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Zlínský kraj
Hl. město Praha
Olomoucký kraj
Královéhradecký kraj
Pardubický kraj
Jihomoravský kraj
Vysočina
Středočeský kraj

Byt na prodej, 4+kk, Praha 8 - Karlín

Praha 8 - Karlín, 18 600, Pobřežní 380/2

34 680 000 Kč (za nemovitost) Cena včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Byt na prodej / 4+kk / 200 m2 - Byty na prodej typu 4+kk za nabídkovou cenu 34 680 000 Kč. Vybraná nemovitost - 4+kk se nachází v městské části Praha 8. Typ vlastnictví osobní. Plocha nemovitosti je 200 m2. Dostupné od 01.07.2024.

Ve výhradním zastoupení klienta si Vám dovoluji nabídnout podkrovní mezonetový byt o podlahové ploše 200 m2 s terasou. Byt je dispozičně řešen jako 4+kk s terasou o velikosti cca 20 m2 situované na východ do vnitrobloku s výhledem na panorama Žižkova a Vítkova. K bytu náleží dvě parkovací stání na dvoře domu. Byt se nachází v 5. patře a disponuje kuchyní s jídelním koutem a přístupem na terasu, obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, technickou místností, koupelnou s toaletou, sprchovým koutem a vanou. V obývacím pokoji je schodiště do dalšího patra, kde se nachází skladovací prostor, galerie, samostatná koupelna s toaletou a vanou. Z galerie je samostatný vchod do ložnice se šatnou. Byt má okna orientovaná na východ a na západ s výhledem na centrum města a Pražský hrad a je nabízen k prodeji zkolaudovaný v kolaudačním minimu jako shell&core, tj. bez finálních povrchů podlah, obkladů koupelen, sanity a kuchyňské linky. Vše lze dodělat jako součást prodeje na přání klienta. Byt je vytápěn teplovodním podlahovým vytápěním s tepelným čerpadlem, v bytě je rozvedena rekuperační jednotka na řízené větrání prostor, rovněž jsou rozvody pro instalaci klimatizace. K bytu náleží sklepní kóje a dvě parkovací stání na dvoře domu. Byt se nachází v podkroví původního činžovního domu z konce 19. století v chráněné památkové zóně. Dům prošel celkovou rekonstrukcí s obnovou historizujících prvků – nové rozvody elektřiny, vody a kanalizace, nové videozvonky, výměna špaletových oken s protihlukovou úpravu a nové repliky historických vstupních dveří do bytů. V domě je nový venkovní prosklený výtah. Nyní se provádí rekonstrukce vnitřních společných prostor budovy s obnovou historických prvků – obnova původního schodiště, terazzo na podlahách. Následovat bude oprava fasády domu. Bytový dům se nachází v Pobřežní ulici na rozmezí Prahy 1 a Praha 8 (Těšnov) v centru města. Jedná se o atraktivní lokalitu s výborným dopravním spojením a veškerá občanská vybaveností je v docházkové vzdálenosti. V blízkém okolí se nachází mnoho restaurací, obchodů, ostrov Štvanice, kde je možnost vycházek i sportovního vyžití v zeleni podél řeky. K dispozici 07/2024. V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat. In the exclusive representation of the client, I offer you an attic duplex apartment with a floor area of ​​200 m2 with a terrace. The apartment is laid out as a 4+kk terrace with a size of approx. 20 m2, located to the east of the courtyard with a view of the panorama of Žižkov and Vítkov. The apartment has two parking spaces in the yard of the house. The apartment is located on the 5th floor and has a kitchen-dining area with access to the terrace, a living room, two bedrooms, a utility room, a bathroom with a toilet, a shower and a bathtub. In the living room there is a staircase to the next floor, where there is a storage space, a gallery, a separate bathroom with a toilet and a bathtub. From the gallery there is a..

Cena
34 680 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Poplatky
včetně poplatků
Provize
včetně provize
Právní servis
včetně právního servisu
Dispozice
4+kk
Užitná plocha
200 m2
Terasa
ano
ID nabídky
03396
Aktualizace
11.04.2024
Aktivní dní
3
Forma vlastnictví
osobní
Typ budovy
cihlová
Stav
velmi dobrý
Parkování
ano
Topení
ústřední elektrické
Voda
dálkový vodovod
Podlaží
5
Podlaží celkem
5
Odpad
veřejná kanalizace
Stavba
cihlová
Sklep
ano
Patro
5
Parkování
ano
Terasa
ano
Výtah
ano
Energetická nárocnost budovy
G - Mimořádně nehospodárná
Míst k parkování
2
Datum nastěhování
01.07.2024
Komunikace
asfaltová
Telekomunikace
internet
kabelová televize
kabelové rozvody
Plocha terasy
20
Doprava
MHD
silnice
Aktivní
ano

poptat nemovitost

Odesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů

Lucie Franekovárealitní makléř

lucie.franekova@realog.cz

Realog CZ s.r.o.

Kodaňská 1441, 10100, Praha 10

REKLAMA

spočítejte si svou hypotéku

svou hypotéku si právě počítá % zájemců

měsíční splátka

- Kč

Při úroku - % p.a.

Mám zájem o hypotéku

Odeslat ke kalkulaci

zpět na kalkulačkuOdesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů
REKLAMA
REKLAMAHeimstadenHeimstadenHeimstaden
spočítat
hypotéku