Typ nemovitosti
Nerozhoduje
domydomy
domybyty
domypozemky
domykomerční nemovitosti
domyostatní nemovitosti
Typ nabídky
Nerozhoduje
Prodej
Pronájem
Kraj
Nerozhoduje
Karlovarský kraj
Plzeňský kraj
Jihočeský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Zlínský kraj
Hl. město Praha
Olomoucký kraj
Královéhradecký kraj
Pardubický kraj
Jihomoravský kraj
Vysočina
Středočeský kraj

Byt na prodej, 3+1, Silvi, Itálie -

4 750 000 Kč (za nemovitost) Cena včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a vyřízení přihlášení na služby a energie.

Byt na prodej / 3+1 / 90 m2 - Byty na prodej typu 3+1 za nabídkovou cenu 4 750 000 Kč. Vybraná nemovitost - 3+1. Typ vlastnictví osobní. Plocha nemovitosti je 90 m2.

Ve výhradním zastoupení nabízíme krásný apartmán s prostorným balkónem, bazénem a parkovacím a místem, kousek od moře v turistickém městě Silvi Marina kousek od Montesilvana a Pescary. Z letiště, které je vzdáleno 20 km, se dostanete přímým letem do Prahy, Krakowa, Sardinie nebo Londýna. Silvi Marina, v blízkosti centra a pár kroků od moře, nabízíme k prodeji třípokojový apartmán na dvou podlažích a se samostatnýma dvěma vchody. Vstup do bytu je jak v přízemí z parkovacího místa tak v prvním patře. Apartmán se skládá v přízemí z krásného obývacího pokoje, kuchyně a servisní koupelny s oknem . Vnitřní schodiště vede do druhého patra, kde najdeme dvě světlé dvoulůžkové ložnice s vlastní koupelnou , šatnou a pohodlnou terasou s markýzou. Řešení je ve výborném vnitřním stavu , neboť prošlo celkovou rekonstrukcí a instalací venkovního schodišťového výtahu pro usnadnění přístupu do druhého patra bytu. K nemovitosti patří kryté stání a bazén. Nabízím k prodeji zajímavou rekreační a investiční příležitost v Itálii. O zábavu je zde postaráno celý rok, kde to i po skončení sezóny dále žije. Zkrátka má všechny vlastnosti pro pohodlné letní i zimní sídlo s možnosti pronájmu. Tato lokalita je v letních měsících velice žádaná, ale vzhledem k tomu že zde převážně bydlí místní obyvatelé to zde žije celý rok. Pokud někdo přemýšlí apartmán dále pronajímat, poradíme jak. Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a vyřízení přihlášení na služby a energie. Slunce, moře, pláž, dobré jídlo, prázdniny, relax a zábava, to vše nabízí Silvi Marina. Město Pescara je moderní město s krásným centrem, které nabízí mnoho obchodů, barů a restaurací a je vzdálené 10 km od Silvi Marina. Region Abruzzo, kde se Silvi Marina nachází nabízí možnost nejen písčitého moře, ale také hor vzdálených do 1h, kde se dá v zimě lyžovat či jezdit na kole.1km od domu najdete také napojení na dálnici. Do této lokality jezdím již 6 let a vlastní v blízkosti také apartmán a trávím zde mnoho času. Mám zde kontakty na solidní firmy na rekonstrukci, tudíž koupí vašeho apartmánu naše spolupráce nekončí a můžu vám kdykoliv se vším pomoct či poradit. Pravidelně se stýkám s českou klientelou, která si zde svůj vysněný byt u moře již zakoupila a pomáhám například s rekonstrukcemi či pronájmem. Mohu zaslat kontakty na spokojené klienty, kde se můžete informovat o průběhu nákupu nemovitostí. V okolí také najdete: Isole Tremiti- krásné ostrovy jako celodenní výlet 45 min autem. Trabocchi sul mare- restaurace na moři a koupání v moři cca 40 min autem. Aquapark Ondra blue-50km po dálnici Outlet Citta Sant Angelo Letiště v okolí: Pescara 15 km. ( Z toho letiště dále pak přímý let do Krakowa, Prahy, Sardinií, Miláno, Londýn a další) S nákupem nemovitosti Vám pomůžeme jak jazykově, tak právně vše zařídit. Poskytneme i poprodejní servis. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Rád Vám na vše odpovím a budu se těšit v Silvi Marina.

Cena
4 750 000 Kč
Poznámka k ceně
Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a vyřízení přihlášení na služby a energie.
Poplatky
včetně poplatků
Provize
včetně provize
Právní servis
včetně právního servisu
Cena k jednání
ne
Dispozice
3+1
Plocha podlahová
90 m2
Užitná plocha
90 m2
ID nabídky
21171
Aktualizace
01.02.2024
Aktivní dní
17
Forma vlastnictví
osobní
Typ budovy
smíšená
Stav
velmi dobrý
Vybavení
ano
Parkování
ano
Voda
dálkový vodovod
Podlaží
1
Podlaží celkem
2
Plyn
plynovod
Odpad
veřejná kanalizace
Balkón
ano
Bazén
ne
Stavba
smíšená
Sklep
ne
Patro
1
Garáž
ne
Lodžie
ne
Parkování
ano
Terasa
ne
Nízkoenergetický
ne
Náklady na bydlení
2 400
Elektřina
230V
Energetická nárocnost budovy
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky
c. 264/2020 Sb.
Hypotéka
ne
Umístění objektu
klidná část obce
Míst k parkování
1
Aktivní
ano

poptat nemovitost

Odesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů

Richard Lorykrealitní makléř

loryk@reality-proradost.cz

REALITY PRORADOST s.r.o.

Vídeňská 1014/18b, 63900, Štýřice

REKLAMA

spočítejte si svou hypotéku

svou hypotéku si právě počítá % zájemců

měsíční splátka

- Kč

Při úroku - % p.a.

Mám zájem o hypotéku

Odeslat ke kalkulaci

zpět na kalkulačkuOdesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů
REKLAMA
REKLAMAHeimstadenHeimstadenHeimstaden
spočítat
hypotéku