Typ nemovitosti
Nerozhoduje
domydomy
domybyty
domypozemky
domykomerční nemovitosti
domyostatní nemovitosti
Typ nabídky
Nerozhoduje
Prodej
Pronájem
Kraj
Nerozhoduje
Karlovarský kraj
Plzeňský kraj
Jihočeský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Zlínský kraj
Hl. město Praha
Olomoucký kraj
Královéhradecký kraj
Pardubický kraj
Jihomoravský kraj
Vysočina
Středočeský kraj

Byt na prodej, 2+kk, Praha 6 - Břevnov

Praha 6 - Břevnov, 16 900, Bělohorská 211/135

8 500 000 Kč (za nemovitost) Cena včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, Cena k jednání, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Byt na prodej / 2+kk / 53 m2 - Byty na prodej typu 2+kk za nabídkovou cenu 8 500 000 Kč. Vybraná nemovitost - 2+kk se nachází v městské části Praha 6. Typ vlastnictví osobní. Plocha nemovitosti je 53 m2.

Představte si ideální domov v srdci Prahy - útulný byt 2+1 na prestižní adrese Bělohorská 211/135 v klidné čtvrti Břevnov. Tento krásný cihlový byt s užitnou plochou 50 m2 a umístěním přímo na 1. patře nabízí skvělou kombinaci klidného bydlení a jedinečnou dostupnost do centra města. Po nedávné kompletní rekonstrukci máte zde šanci využít moderní vybavení a nové interiéry s velmi dobrou kvalitou. V blízkosti najdete parkování na modré zóně, což je velkou výhodou. Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodlný domov v pokojné oblasti s vynikající dostupností do centra Prahy. Nejlepší kombinace komfortu a elegance čeká právě na Vás! Byt plně vybavený kvalitními materiály. Kuchyňská linka německé zn. Livanza. Topení vybaveno moderními designovými topnými tělesy RADIK Line. Bezfalcové zárubně dveří se skrytými panty a zvukově izolační okna, designová koupelna s bezbariérovou podlahovou sprchou s podomítkovou sprchovou baterií Kludi COCKPIT a s rimless klozetem Artceram. Byt má bezpečnostní protipožární vstupní dveře a nové elektrické rozvody a rozvody LAN s přípravou na TV a internet. Blízko bytu se nachází Břevnovský klášter, břevnovský klášterní pivovar, Stadion Markéta, Klauzurní zahrada, Jezero velká a malá markéta, ZUŠ Jana Hanuše, MŠ SmartFox, banka, park Hvězda, park Ladronka a mnoho restaurací. Sportovní a kulturní vyžití v blízkém parku Ladronka, kteří nabízí krásné možnosti pro každé roční období. K procházkám lze vyrazit do nedalekého parku Hvězda, která láká svou půvabnou atmosférou po celý rok. Nedaleko se nachází tisíciletý Břevnovský klášter s bazilikou sv. Markéty a Klášterním šenkem, které stojí za návštěvu. V samotné ulici pak najdete řadu obchůdků, kaváren, večerek a dalších služeb, čímž se stává tato lokalita skvělým místem k odpočinku a zábavě. Dostupnost do centra je velmi jednoduchá s tramvají číslo 22, na zastávce U Kaštanu také stojí tramvaje 25 a v noci 97. Byt je krásně zrekonstruován a také světlý díky velkým oknům. V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte na uvedené telefonním čísle. Těším se na Vás!

Cena
8 500 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Poplatky
včetně poplatků
Provize
včetně provize
Právní servis
včetně právního servisu
Cena k jednání
ano
Dispozice
2+kk
Užitná plocha
53 m2
ID nabídky
00525
Aktualizace
25.04.2024
Aktivní dní
9
Forma vlastnictví
osobní
Typ budovy
cihlová
Stav
po rekonstrukci
Vybavení
částečně
Podlaží
1
Stavba
cihlová
Sklep
ano
Patro
1
Plocha sklepu
2
Energetická nárocnost budovy
G - Mimořádně nehospodárná
Rok rekonstrukce
2 024
Aktivní
ano

poptat nemovitost

Odesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů

Pavel Vinš, 2realitní makléř

poptavky@housevip.cz

House ViP, s.r.o.

Veletržní 924/14, 17000, Praha 7

REKLAMA

spočítejte si svou hypotéku

svou hypotéku si právě počítá % zájemců

měsíční splátka

- Kč

Při úroku - % p.a.

Mám zájem o hypotéku

Odeslat ke kalkulaci

zpět na kalkulačkuOdesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů
REKLAMA
REKLAMAHeimstadenHeimstadenHeimstaden
spočítat
hypotéku